Criar um Site Grátis Fantástico
Descarga gratuita de libros electrónicos de

LA REVISTA CANIGÓ de MIQUEL ANTONI CRUZ I MORENTE

Descarga gratuita de libros electrónicos de computadora LA REVISTA CANIGÓ in Spanish

Descargar LA REVISTA CANIGÓ PDF


Ficha técnica

  • LA REVISTA CANIGÓ
  • MIQUEL ANTONI CRUZ I MORENTE
  • Número de páginas: 282
  • Idioma: CATALÁN
  • Formatos: Pdf, ePub, MOBI, FB2
  • ISBN: 9788491344537
  • Editorial: UNIVERSITAT DE VALENCIA. SERVEI DE PUBLICACIONS
  • Año de edición: 2019

Descargar eBook gratisDescarga gratuita de libros electrónicos de computadora LA REVISTA CANIGÓ in Spanish

Overview

Aquest llibre intenta aproximar-se a la realitat social, política, cultural i literària del règim franquista i del període de la transició aprofundint en les bases fundacionals de la revista Canigó i fent visible una realitat catalana que no tenia cabuda en la resta de mitjans de comunicació de l'època. Canigó se centra en qüestions bàsicament culturals i en la lluita per a recuperar la cultura catalana.
Este libro intenta aproximarse a la realidad social, política, cultural y literaria del régimen franquista y del periodo de la transición profundizando en las bases fundacionales de la revista Canigó y haciendo visible una realidad catalana que no tenía cabida en el resto de medios de comunicación de la época. Canigó se centra en cuestiones básicamente culturales y en la lucha por recuperar la cultura catalana.
Aquest llibre intenta aproximar-se a la realitat social, política, cultural i literària del règim franquista i del període de la transició. Gràcies a la revista "Canigó" (1954-1983), fundada pel figuerenc Xavier Dalfó i Hors, descobrirem els principals esdeveniments culturals, sobretot a l'àmbit de la literatura escrita en català, no solament a Catalunya, sinó també al País Valencià. El volum aprofundeix precisament en les bases fundacionals de la revista i fa visible una realitat catalana que n...

Pdf Recomendados: Books downloaded Big Nate: Hug It Out! 9781524851842 download pdf,